Schoonheidsspecialiste Marlies Winter

Schoonheidsspecialiste
Marlies Winter

 

Ik ben schoonheidsspecialiste Marlies Winter en ben sinds 2006 werkzaam als schoonheidsspecialiste en sinds 2007 ook als pedicure. Ik kwam in dienst bij een leuke en grote schoonheids- en pedicuresalon in Utrecht Zuilen waar ik uiteindelijk 7 jaar gewerkt heb. Vervolgens heb ik daarbij in 2007 mijn eigen schoonheidssalon en pedicuresalon kunnen starten in Veenendaal.

 

Na mijn studie heb ik mij verder gespecialiseerd in ingrediëntenleer en dermatologie, vanwege het groeiend aantal mensen met huidklachten in de vorm van irritaties tot ernstige allergieën.

 

In de salon werk ik met Dr. Baumann cosmetics dat gebruik maakt van unieke meervoudige liposomen met hoogwaardige natuurlijke oliën, ceramiden en vitamines en dat geen chemische conserveringsmiddelen, UV-filters, kleurstoffen, parfums, minerale oliën en dierlijke ingrediënten bevat. Het is geweldig om te zien hoe een huid kan verbeteren met stoffen die huidvriendelijk zijn. Immers: ‘een gezonde huid is een mooie huid’! De huid is perfect geschapen en in veel gevallen zijn wij zelf diegene die het beschadigen, maar goed nieuws: meestal valt er op een eenvoudige manier wat aan te doen!

 

Naast schoonheids- en pedicurebehandelingen, bied ik ook bruids- en zwangerarrangementen en kleurenanalyses aan. En uiteraard kunt u bij mij terecht voor huidadvies of advies over (uw) producten.

 

Afspraak maken met Schoonheidsspecialiste Marlies Winter

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Ik ben bereikbaar op

06 18 76 49 48 of neem gerust contact met mij op via de mail.

Marlies Winter schoonheidssalon Beauty Fit