EXCLUSIVE maskers
extra voedend en ontspannend

EXCLUSIVE maskers

De EXCLUSIVE maskers zijn heerlijke, speciale maskers die in de salon ter plekke gemaakt worden. Deze hebben een zeer voedende en verzorgende werking. Net wat exclusiever dan de ‘gewone’ kant-en-klare maskers.

Aroma masker

HYDRA-VITAMIN masker

Een uniek 100% huididentiek en bijzonder hoogwaardig, hydraterend en herstellend masker. Meervoudige liposomen hydrateren de huid maximaal. Ceramides versterken de barrièrefunctie van de bovenste huidlaag, en allantoïne en de vitamines D-panthenol, E, A en C beschermen en herstellen de huid. Ná het masker wordt er een ampul (hoge concentratie werkstoffen) in gemasseerd wat op dat moment aansluit bij uw huidconditie. Een extra boost voor uw huid!

 

AROMA maskers

Werkt zuiverend en verstevigend en maakt de huid fris, fluweelzacht en beter doorbloed. Vóór het masker wordt er een ampul (hoge concentratie werkstoffen) in gemasseerd wat aansluit bij het desbetreffende masker; een extra boost voor je huid! Om het masker helemaal af te maken wordt er een etherische olie toegevoegd, wat weer zorgt voor een extra geurbelevenis. Het wordt afgesloten met een warm en geurend kompres.

 

Anti-stress masker: gevoelige, couperose, rijpe huid.
Het horse-chestnut ampul verstevigt de wanden van bloedvaten en aders en maakt het elastischer. Het vochtigheidsgehalte wordt verhoogd. Etherische olie: Rose

 

Lemongrass lifting masker: gerimpelde huid of huid die door de zon beschadigd is.
Het vitamine A ampul ondersteunt het herstel van de vroegtijdig verouderende, gerimpelde en door de zon beschadigde huid en versterkt de collageenaanmaak van de diepere huidlagen. Het vochtigheidsgehalte wordt verhoogd. Etherische olie: Lemongrass

 

Zuiverend kruiden masker: geïrriteerde, naar ontstekingen en onzuiverheden neigende huid.
Het Herb-vital ampul is een kruidenmengeling dat kalmerend en zuiverend werkt. Etherische olie: Lavendel

 

Create your own masker: alle huidtypes
Bij dit masker mag u kiezen welke etherische olie en welk ampul u wilt. Zo kunnen we ‘m ook goed laten afstemmen op uw huid.

Alle verzorgingsproducten van Dr. Baumann cosmetic beantwoorden aan de unieke en zeer strenge bionome kwaliteitscriteria. Ze zijn samengesteld uit enkel milde huideigen, huidgelijkende en huidvriendelijke ingrediënten en vitamines. Geen van de producten bevat minerale olie, parfum of conserveringsmiddelen. Komt u er niet helemaal uit of heeft u vragen? Schroom niet om contact op te nemen.