LOVELI, de eerste deo zonder aluminium die echt werkt!

LOVELI deo | Het verschil met andere deo’s

Loveli deo | We LOVE to sweat! Zweten is goed voor je, want je lichaam koelt je daarmee af en ontdoet zich zo van afvalstoffen die je graag uít je lichaam wilt hebben. Maar wat je niet wil, is die vervelende zweetgeur…

 

Spuitbusdeo’s bevatten vooral veel alcohol en parfum die de geur proberen te maskeren. Maar of dat nou zo goed werkt en of dat nou zo gezond voor je is.

 

Deo’s met aluminium sluiten je zweetklieren af en daardoor werken ze echt. Maar zweten doe je natuurlijk niet voor niets. Die afvalstoffen moeten toch echt je lichaam uit. En wat misschien nog veel spannender is: het aluminium uit je deodorant wordt ook opgenomen in je lichaam.

Onderzoek toont aan dat het aluminium in een deodorant door je huid wordt opgenomen en ìn je lichaam terecht komt, via je bloedbaan in je klieren en zelfs je hersenen belandt. (bron)

Stap over naar zuiveringszout

Zweet gaat pas stinken als het in contact komt met de bacteriën op je huid. En dat is wat je wilt voorkomen. Dat kun je doen door je oksels regelmatig te wassen. Maar ook door de pH-waarde van je huid omhoog te brengen, zodat de bacteriën op je huid er niet kunnen leven. Geen bacteriën = geen geurtjes

 

En dat is precies wat de natriumbicarbonaat in de deo van Loveli doet. Een andere naam voor natriumbicarbonaat is zuiveringszout en zo heet het niet voor niets. Zweet wordt namelijk meteen geneutraliseerd als het via je zweetklieren je huid bereikt. Bijkomstig voordeel van natriumbicarbonaat is dat het ook nog eens zweet kan absorberen. Een klein beetje. Maar het lijkt daardoor alsof je minder zweet.

 

Natriumbicarbonaat (zuiveringszout) is dus hét ingrediënt dat zo goed werkt tegen geurtjes. De deo van Loveli bevat daarnaast ook kokosolie voor een neutraliserende werking. En arrowroot en sheabutter zorgen voor een zachte huid. Met vitamine E als antioxidant.

 

REBEL NATURE VOOR MANNEN

De deodorant zonder aluminium is er ook voor mannen! Omdat het voor mannen net zo goed belangrijk is om een deo zonder aluminium te gebruiken. Maar omdat de naam Loveli een beetje te vrouwelijk is misschien, is de mannen deo er onder de naam Rebel Nature.

Heeft u vragen? Neem dan gerust even contact met mij op!

LOVELI deo nu verkrijgbaar bij schoonheidssalon Beauty Fit in Veenendaal

Beschikbare geuren vrouwen:
Cotton Fresh
Sweet Orange
Apple Blossem
Power of Zen
Sensitive Skin (geurloos)

Beschikbare geuren mannen:
Fresh Cotton
Zensei Power

 

Prijzen:
30 ml. E8,- (doe je min. 6 weken mee)
75 ml. E15- (doe je min. 3 maanden mee)