Kleurenanalyse

Een kleurenanalyse is het in kaart brengen van uw natuurlijke kleuring (gebaseerd op uw ogen, huid en haar) om te bepalen welke kleur kleding en make-up het best bij u past. Hierdoor wordt uw uitstraling een harmonieus geheel en is niet de kleding die u draagt de eerste blikvanger, maar uw persoonlijk totaalbeeld.

 

Er goed uitzien!
u goed voelen!!
gezond zijn!!!

U wordt geanalyseerd op uw persoonlijke kleurharmonie (uitstraling op basis van uw eigen kleur haar, ogen en huid). Zo’n analyse komt tot stand door naar verschillende ondertonen te kijken. Ik werk met 10 seizoenen.

 

De 4 basistypes zijn:

  • Herfsttype
  • Lentetype
  • Wintertype
  • Zomertype
kleurenanalyse schoonheidssalon Beauty Fit in Veenendaal

Kleurenanalyse

Een kleurenanalyse duurt ca. 1 uur. Een kleurenanalyse met make-upadvies duurt ca. 1,5 uur. De goede kleuren laten u stralen maar verkeerde kleuren kunnen u oud, vermoeid of ziek doen lijken. Na een kleurenanalyse bespaart u veel tijd met winkelen, omdat u veel gerichter kunt gaan kopen.

 

Uw garderobe zal beter op elkaar afgestemd zijn omdat op den duur alle kleuren harmoniëren. Alles zal bij elkaar passen en onderling te combineren zijn.

Inoud van de behandeling

Uiteraard krijgt u handige tips om uw “foute” kleuren toch nog te dragen. Maar het allerbelangrijkste is wel dat u er altijd stralend uit zult zien in de kleuren die bij u passen! Nadat bepaald is in welk seizoenstype u het meest in harmonie bent, worden de kleuren van dit seizoenstype getoond, zodat u kunt zien welk effect de juiste kleuren hebben. Na deze analyse durft u méér kleuren te dragen, zeker wetende dat het de juiste zijn. U krijgt na afloop een kleurenkaartje óf een handige kleurenwaaier (wat uw keus is), tips voor kleur sieraden e.d. Dit is een zeer goed hulpmiddel bij het winkelen. U zult nooit meer de verkeerde kleur hoeven te dragen. Het kopen van kleding wordt hierdoor veel makkelijker en miskopen blijven uit.

 

Voor wie is een kleurenanalyse?

Een kleurenanalyse is geen luxe maar een must voor iedereen! Het is aangetoond dat als wij vanaf onze geboorte niet beïnvloed zouden zijn door onze opvoeders, vriendinnen, collega’s, mode en trends, wij altijd onze “juiste” kleuren zouden kiezen. Vele hebben nog steeds een intuïtief gevoel voor de juiste kleur en deze hangt weer af van onze stemming van het ogenblik. We kennen allemaal het gezegde voor een volle klerenkast “ik heb niets om aan te trekken”. Dat heeft te maken met het feit dat onze kleur voor dat moment niet aanwezig is. Om deze dilemma’s te voorkomen en voortaan beter en voordeliger onze garderobe in te richten, is een kleurenanalyse noodzakelijk.

 

Tip: Geef een kleurenanalyse cadeau in de vorm van een leuke cadeaubon! Kijk op de prijslijst voor de prijzen.